Test av Ecco Biom Terrain Mid Plus GTX

Jag har blivit kontaktad av ECCO för att testa deras produkter och om jag som är långvandrare var intresserad av att bli ambassadör för dem men då jag haft Meindl och Moxter som mina samarbetspartners och sponsorer och därmed är Ambassadör för Meindl, har jag tackat nej till ett sådant samarbete med ECCO. Men det jag dock erbjöd ECCO var att jag kunde testa deras sko utifrån vad jag håller på med och blogga om detta, utan mer förpliktelser. Jag har därför fått levererat ett par av deras Biom Terrain Mid Plus GTX som jag nu ska prova och ge ett utlåtande om.2014-04-06 13.48.57 Jag återkommer inom kort om detta test och vad jag gjort med dem!

Nedan är en film om tester de gjort i USA om denna sko..vi får se vad den jämtländska myllan ger för effekt.

Comments are closed.