Föreläsning av Ueli Steck i Sthlm

Jag var ner till Stockholm för att lyssna på en föreläsning med Ueli Steck arrangerat av Addnature under tisdagskvällen. Det blev  en härlig äventyrskväll där jag träffade många av mina goda vänner som är äventyrare och klättrare. Kameran var inte i sitt bästa skick tydligen denna kväll men bilderna fick duga ändå.

IMG_1020Det blev ett kärt återseende med Ueli och nostalgisamtal från Tibet och Mount Everest då vi möttes första gången.
IMG_1017Jag och Ueli Steck och min gode vän Fredrik Sträng som var kvällens konfrencier.IMG_1008

Ett härligt möte med äventyraren och vännen Anna Lundh!

IMG_1001I publiken hittade jag även äventyraren och vännen Nicklas Lautakoski, alltid lika roligt att höra om hans projekt!

IMG_1023Ett nostalgimöte till blev det innan jag åkte mot norr igen… Vännen och klättraren Niklas Hallström som jag inte sett på länge och också träffade i Tibet och Everest.

Comments are closed.