Det blir vinterdubbat med Meindl!

Nu är jag på gång runt berget med mina bildäck som jag skrivit om tidigare men det som retar mig är att det hela tiden lutar så förbaskat på trottoarerna så mitt tredje däck ville hela tiden dra ut mot kanten och glida ner vägen och då måste jag kompensera detta med ett motdrag i kroppen. Jag förstår att någon inte har tänkt så himla mycket när de byggde trottoarern för det är en sak att göra så att det blir ett naturligt avrinn men hallå…har ni som byggt dessa ens provat gå på dessa trottoarer med barnvagn eller rullatorer, de måste ha det jobbigt oavsett vart runt Frösö berget de befinner sig. Nåväl..snön och isen är på väg och i vinter vägrar jag halka omkring som bambi på hal is och hade olika funderingar om detta, men det hade min sponsor Meindl räknat ut åt mig.  De har tagit fram en ny produkt som har inbyggda dubbar…vi halt underlag vrider man på hälflärpen och ut kommer det 6 st dubbar och man slipper halka, vid ingång till trapphus, affärer etc, vrider man tillbaka och dubbarna går in i sulan igen..enkel och genial tycker jag! Jag kommer att testa deras Gastein Spike GTX så fort den levereras från fabriken till mig och ser fram emot att ha en fodrad känga med dubbar när jag beger mig runt berget med bildäcken!

 

 

Comments are closed.