Testpilot åt den nya produkten orionpack!

Jag har blivit kontaktad av Jeremy & Matt på Oriopacks som tagit fram en helt ny produkt som passar skidåkare och snowboardåkare. Det är en lätt väst där man spänner fast skidorna eller snowboarden med kardborreband, sätter på sig västen, drar åt axelremmarna och sen är det bara att ta sig upp i backen för att sedan åka ner! Den lilla fickan som syns på sidan är perfekt anpassat för lavinsticka och spade vilket ni ser på videon. För de som är intresserade av detaljer kan jag berätta att västen i storlek s/m har höjden 54cm, bredd 86,5cm och axelremmarna en längd på 49cm, allt som allt väger den 1,2kg.  Jag lägger ut några bilder på hur västen ser ut samt videon där Matt demonstrerar produkten i butiken. Du som läser måste bara kolla på videon, så smart uppfinning! Ni som är intresserade av att kolla eller testa denna prototyp kan höra av er till mig för jag kommer snart att ha ett exemplar av denna väst hemma hos mig och det är då en som passar för skidor. Jag kommer så fort det bara går att både testa den i Gustavsbergsbacken på Frösön och Åreskutan. Jag kommer att meddela både på fb och här på bloggen när jag fått min egen samt när och var jag kommer att testa den och då också passa på att låta andra skidåkare samt de inom skidbranschen testa den!

Comments are closed.