En däckad premiärtur runt berget!

Idag var det dax för att ta en premiärtur med bildäcken runt berget!

Jag har skjutit på det med motiveringen att det är så tungt att dra dem på asfalt, bättre med lite is eller snö så det blir lite glid! En annan orsak är mitt ena ben som spökat ett par gånger och så fort jag gjort något extra hårt har det pirrat och kännts rinnande inne i benet, precis som när jag fick rosfebern, då jag coachade min gode vän och ultralöparen Claes Heiming under hans lopp storsjön runt

imageRädslan att det som kännts i benet åter skulle vara av dödlig ondo sitter numera bara i huvudet men det är inte lätt att släppa tankarna på hur nära döden jag var i somras pga en liten j-kla bakterie när benet påminner mig om det med sitt läskiga nerv och muskelspel, men som sagt benet är fullt friskt och träningen går bra och är numera maxad!

Vägen runt berget var blåsigt och kallt efter nattens storm och asfalten gjorde det extra tungt. Som vanligt gjorde jag det klassiska när det är premiär, jag gick ut för hårt så det straffade sig strax efter tanne när jag stod o flåsade i motvinden och kände mjölksyran i benen. Mina favoritkängor gav mig konstigt.nog skoskav men kan bero på kompretionsstrumporna jag testade.
image

Men det var bara att fortsätta runt och när jag kom hem blev jag glatt överraskad över tiden. Jag brukar ta mig runt med bildäcken på ca en 1,5timme under vintern, men idag var jag bara 10min efter min egen rekordtid på 1timme!  Såå kontentan av dagens test är att styrkan är tilbaka, tjurskalligheten likaså men att jag behöver betydligt mer konditionsträning! Ett gott betyg trots allt! Gubben är på G igen!

Comments are closed.