En specialleverans från Jordanien!

Ibland kan man bli glatt överraskad och så blev jag för en liten stund sedan! Det kom en specialleverans från huvudkontoret för Abrahams Path Initiative i Jordanien! Som många vet vandrade jag Abrahams väg från Um Quaise genom Jordanien ner till staden Petra där Abraham ligger begravd under julen 2009. Jag var den förste svensk som vandrade den leden 360km ”unsupported” som man säger och skulle också få det första certifikatet någonsin för detta, men på vägen hände något och det kom aldrig fram till mig. Han som var ansvarig hade slutat och det hamnade mellan stolarna, men idag kom alltså mitt certifikat undertecknat av den nye executive directorn Stefan Szepest! Enkelt är det precis som en pilgrims liv, men väldigt elegant! Det kommer att göra sig väl på väggen tillsammans med de andra certificaten! Tålamod och tillit lönar sig! 🙂

image

Comments are closed.