Ett hett cykelpass!!

Idag är det träning för hela slanten!! Efter två pass före lunch blev det också ett tufft cykelpass med backträning på agendan! Fy bubblan vad tufft det var idag!! Benen var möra sen fm passen men värmen och den gassande solen var värst! Jag klagar inte på sol och värme utan njuter av att vi fått ta del av den tropiska värmen här i Jämtland men idag blev den en plåga! Upp och ner för backarna i +30C och vindstilla tog hårdare än mjölksyran så det gick åt en hel del vatten! En bra genomkörare och nu middag, kaffe o glass samt lite vila innan det blir ett kvällspass runt Frösöberget!! Ja jag vet..jag är lite knäpp men älskar mjölksyra och som jag sagt förr: Gnäller man på träningen hemma så ska man inte inbilla sig att det blir lättare när det väl gäller!! Kör så det ryker alltså!!

image

En bild från förra kvällspasset i sommarsolen då cykel o utrustning ställdes in för att passa mig optimalt!

Comments are closed.