En lyckosam helg!!

Den här helgen har innehållit många lyckosamma och glädjande besked för mig själv och i min bekantskapskrets!
När det gäller Stockholms maraton var det flera som fullföljde trots några tunga kilometrar och ett antal av dem slog sina gamla rekord eller gjorde mycket imponerande tider, bla mina vänner Peja Lindholm och Dag Wassdahl, men det viktigaste är att fullfölja och komma i mål, vilket alla jag känner gjorde även Helena Olmås som hade det lite tungt! Det som glädjer mig mest är att ultralöparen Claes Heiming som jag coachar i hans mentala träning gjorde en lysande comeback efter sin skada och klarade hela maratonloppet utan bekymmer, tillika hade han för första gången sin dotter Ingrid vid sin sida och de genomförde hela loppet precis som taktiken och förberedelserna varit! Ett stort GRATTIS till er och det är en stor förmån att få jobba ihop med Claes och den mentala biten!! Som ni ser så är de ganska glada på bilden!!

Vidare har jag själv kört mycket hårda pass varje dag med både gym, cykling, crosstraining, bergsklättring etc… Idag har det t.om blivit dubbla pass före lunchen, vilket inte var meningen men kroppen känns ok trots lite seg. Allroundträningen som jag kallar det, har gjort att jag är i bättre form idag än jag var inför min förra expedition till Mount Everest! Nu har jag ju inte klättrat i år utan fick skjuta på det hela som jag skrivit om tidigare men det finns andra roliga saker som väntar under tiden! Nästa vecka ska jag  köra jämthjulingen vilket jag gör med FUJI racing team, därefter väntar sista kartläggningen av pilgrimsleden St.Olav, det är 17,6 mil kvar i Norge och målet är att jag gör hela sträckan i ett svep så nästa helg är jag klar om allt går enligt planerna! Därefter fortsätter den hårda träningen eftersom jag har cykelloppet storsjön runt 22,5 mil men ska också göra samma sträcka tillsammans med ultralöparen Claes Heiming som då ska springa i mål under tävlingen jämtland på fötter! Efter detta väntar åter igen det tuffa loppet Tour of Jamtland för oss bägge!! Frågan är om vi kan ge de fd elitidrottarna en match i år igen eller de är lika förberedda som vi är? Vi får se..men som sagt var, våra träningar och förberedelser fortsätter…men idag njuter vi av en lyckad helg med andra ord!

Comments are closed.