Imorgon bär det av…

Imorgon åker jag till Trondheim som jag skrivit om tidigare, då jag har fått den stora äran att hålla föredrag på en veteran och pilgrimsloge, som arrangeras av norska frimurarorden och logen Nordlyse helgen den 24-25 maj. Det ska bli spännande att få föreläsa för dem (ryktet säger att det kommer över 300 personer från hela Norge). Föredraget blir om mina pilgrimsvandringar runt om i världen, visa bilder från dessa vandringar samt förståss avsluta med vår egen berömda pilgrimsled St.Olavsleden, som jag nu har kartlagt genom Sverige. På programmet står logemöte, galamiddag, jazzpub, mitt föredrag men också en speciell midnattsguidning i Nidarosdomen och föredrag om St.Olav den helige själv. Som sagt var, det är en stor ära och jag ser fram emot en mycket intressant och spännande helg i Norge!  Jag har nästan packat allt samt gått igenom föredraget igen, gjort backupkopior och kollat min mini projektor som ska med, jag är nog lite nervös skratt! På vägen till Trondheim har jag bokat in ett möte i Levanger för en avstämning hur det gått med ledarbetet på den norska sidan för imorgon kommer också kartan som passar i GPS:en så snart kan jag kliva över gränsen och fortsätta kartläggningen av St.Olavleden igenom Norge så de kan trycka nya kartor!

Comments are closed.