Woolpower Lite makes it light!

Woolpower har varit min samarbetspartner och sponsor under många expeditioner och äventyr, från öken till polartrakter och höga höjder. Jag har nog provat alla deras produkter på ett eller annat sätt! De har in sin senaste collection skapat den tunnare varianten LITE som jag också provat tidigare men nu ska jag testa den lite annorlunda! Jag är numera en av Fuji racing team och kommer att cykla ett antal olika lopp och har då deras tävlingsdress. Idag var jag förbi hos Woolpower och hämtade några produkter! Det jag ska göra nu är att alltså ha LITE boxer briefs kalsongerna under cykelbyxorna och se hur detta blir. Redan nu har jag testat kalsongerna i andra sammanhang och aktiviteter och är helnöjd över deras kvalitet och funktion. Som lightversion så jag tror de kommer att vara perfekta under cyklingen! Jag återkommer efter testcyklingen!

image

Comments are closed.