Klättring på Frösöberget!

Idag nåddes jag av beskedet att teamet jag skulle klätträt med på Everest nådde toppen idag och var på väg ner mot basecamp! Jag är så glad för deras skull och har skickat gratulationer till dem och hoppas de kommer ner levande, fick till svar att min chans till en ny klättring kommer! Härligt med positiva internationella vänner som förstår ens passion!

Men jag har roat mig ihop med östersunds klätterklubb på hemmaplan istället! En oplanerad härlig klätterdag blev det ihop med Jonas Toftén i gassande solsken vilket gjorde klippkanterna ganska varma för fingertopparna. Det var en mycket nöjd och trött Anders med kroppen full av mjölksyra som åkte hem efter flera timmars intensiv klättring! Det kanske inte var så smart att köra ett hårt pass tidigt imorse på gymmet men å andra sidan så får jag väl se det som extra träning när tillfälle ges!

Comments are closed.