10-års jubileum ihop med Meindl!!

I år firar jag 10-års jubileum ihop med min samarbetspartner och sponsor Meindl! Det var inför expeditionen I Pehr Wargentins Fotspår till Svalbard år 2003 som vårt samarbete startade och har nu alltså fortsatt i 10-år! Ett framgångsrikt samarbete i en ömsesidig win-win koncept där personalen på Moxter i Östersund förstår mina behov och önskemål men där jag också som produkttestare, användare och ambassadör för Meindl kan ge dem vad de behöver. I dag fick jag den nya foldern en miniguide om konsten att hitta rätt kängor och skor! Snygg är den och innehåller också reportage om några av deras produkter som jag använder under mina äventyr och expeditioner, även nu senast när jag har kartlagt St.Olavsleden tvärs igenom Sverige! Behöver du tips eller funderingar på vad som passar dig oavsett om det gäller på fjället eller på jobbet så tveka inte att kontakta dem på : info@moxter.se / 063-556666

Comments are closed.