Möte med Årets Jämtländska Näräventyrare 2011!

Idag på morgonen har jag haft förmånen att besöka Marieby skola och äntligen få träffa tjejen som blev utsedd till Årets Jämtländska Näräventyrare år 2011. En tuff tjej som går i en mysig skola och hade jag varit 7år som hon är, hade jag också velat gå i den skolan!  Hur som haver så var det med stolthet och glädje jag fick prata om äventyr för barnen och berätta vad Levina gör på sina äventyr, samt överlämna diplomet (även om det dröjt) till Levina Ringdahl. Hon vann över många andra duktiga nominerade och är dessutom Jämtlands första utsedda Näräventyrare, då priset instiftades den 12mars år 2011. Juryn som för år 2011 bestod av mig själv och Jan Lundhag hade följande motivering:

 
Årets Jämtländska Näräventyrare 2011 tilldelas Levina Ringdahl
Trots sin unga ålder har Levina visat en sann genuin äventyrsanda genom att vandra i de Jämtländska fjällen och samtidigt visat stort intresse för dess historia! I Levina ser vi en förebild då hon sätter dåtiden i relation med sin samtid och påvisar detta genom sina äventyr!
 
Comments are closed.