Pantertanter på Gymmet!

Idag hände en rolig sak på gymmet! Jag hade kört mitt hårda träningspass på gymdelen och var i andra änden på powerplatemaskinen när två mycket äldre damer kliver in på gymmet. Att äldre damer och herrar brukar vara där är normalt men det var nog första gången i mitt liv som jag ser två mycket äldre damer kliva in iklädda pälsar! De skrattar och har roligt, lägger sina pälsar på hyllan ovanför skohyllan och under är de redan klädda för träning, senaste modekläderna, stiligt och elegant! Jag log och fortsatte mina övningar och höll på med stretchingen när någon knackade mig på axeln. Det var en av pantertanterna som ville veta hur powerplatemaskinen fungerade. Jag visade dem men förklarade vänligt att de borde nog få istruktioner på hur man tränar med den om de skulle fortsätta använda den. Hon skrattade högt när hon provade vibrationen men bad mig stoppa ganska omgående vilket jag gjorde. Hon sa vänta…trippade iväg och hämtade sin väninna som också skulle prova…hon skrattade hon med men sa…shit vad det skakar..tänk o man blir full av endorfiner av det här och blir lite ilsken…det är nog bra för hjärtat sa hon och så skrattade de bägge två. De gick in på gymdelen igen och jag avslutade min träning…när jag kommer ut från omklädningsrummet står de och tar på sig sina pälsar igen och det sista jag hörde var orden: Det här var ju kul..hit går vi igen men nu måste vi fíka! Ett möte med två härliga pantertanter!!

Comments are closed.