Linslus för Meindl på Elmia Game Fair!

Idag har jag haft ett möte med Moxter och Meindl då de kommer att vara med som utställare på Elmia Game Fair den 9-11 maj. Jag har ju haft Moxter och Meindl som sponsorer och samarbetspartner under 10år och nu ville de göra ett reklamblad till denna mässa där jag fanns med på bild med produkterna jag använder. Jag vet inte hur eller vad det blir i slutänden, men jag har ju flera olika skor etc som jag avänder vid olika aktiviteter och fotat åt dem. Det är inte heller var dag man får äran att bli en såkallat ”linslus” och ambassadör för Meindl, så självklart har jag sagt ja till detta, ska bli spännande att se! Vidare hade de en intressant högalpinkänga som jag nu sneglar på som en rejäl utmanare till mina La Sportiva…En spännande förmiddag med andra ord 🙂

Comments are closed.