Seg som kola men bara 373 dagar kvar!

Idag var det ett tung träningspass på morgonen, kroppen var som en seg kola och min äldste son Sebastian som också var och tränade bara log när jag plågade mig igenom hela passet. Det blev en kamp mellan det mentala och det fysiska igen och jag har nog aldrig varit med om att mjölksyran kom så fort i varenda muskel. Nu är det bara 373 dagar kvar så det är bra att det sker nu och inte sen, men jag är helt övertygad om att det kommer att komma fler tunga dagar på vägen, det gäller bara att hantera dem när de uppstår!! Nu några timmar efteråt känns det fortfarande som om hela kroppen är stinn som man säger men jag känner mig mycket nöjd med att jag körde hela passet trots att det gick både segare och tog längre tid än vanligt samtidigt som många olika tankar fladdrade genom hjärnan .   Det finns ju ett yttryck som heter: The pain you feel today will be the Strenght you feel tomorrow! Masterplan som följde mig hela passet idag har gjort en passande låt om det:

Comments are closed.