Jag axlar ledarskapet i FN-föreningen!

Idag kom det ett telefonsamtal om gjorde mig extra glad. Jag har enhälligt fått förtroendet och den stora äran att leda FN föreningen i Östersund. Det är med stolthet och ödmjukhet jag tackat JA till  uppdraget som Ordförande och sålunda axlar ledarskapet, då jag sedan tidigare både bloggar för UNICEF och alla ungar samt har min egen insamling. En av mina stora förebilder både i förhållningsätt och ledarskap var den avlidne Dag Hammarsköld som verkade för FN och satte dess principer högst av allt och jag hoppas mitt ledarskap och målsättning blir till nytta. Det var också mycket trevligt att höra KG Hammar föreläsa om min store förebild i höstas, vilket finns ett tidigare blogginlägg om. Ett hedersuppdrag väntar i en föränderlig värld och med det en hel del jobb, men ack så kul!

Comments are closed.