Träning, nya prylar och inbjudningar!

Dagen idag började med ett mycket tidigt morgonpass på gymmet ihop med mina bägge söner…det kändes verkligen kul även om vi tränar på olika sätt och är ute efter olika träningsmål! Två timmars träning känns åter i kroppen men jag känner mig mycket nöjd och de tre senaste veckornas träningsdoser med annorlunda innehåll har verkligen gett resultat och målet är nu att komma i absolut fysisk toppform för att därefter jobba extra med konditionsbiten. Såå idag är det 395 dagar kvar till avresan och om jag fortsätter att hålla den här nivån kommer jag att vara mer förberedd än någonsin för kommande äventyr!

Jag har också beställt en ny projektor som jag behöver ha med mig på mina föredrag ute i landet, det har ibland varit  ett litet bekymmer när jag kommit ut på mindre företag/organisationer och det inte funnits en projektor och jag har då löst det med att låna in en eftersom min gamla gick sönder. Nu har jag äntligen köpt en ny, samt en egen projektorduk på 96″ och år således inte beroende av lokalens utformning utan finns det bara stolar så kan jag hålla föredragen eller affärspresentationerna. Tex hela nästa vecka är jag i Prag i Tjeckien och gör affärspresentationer så då är det bra att ha prylarna med mig själv!

Jag har idag fått inbjudan både till dykning på Hawaii till expeditioner till bestigning av Elbrus, Aconcagua samt Nord- och Sydpolen, men också att hålla föredrag om både pilgrimsvandringarna och mitt inspirationsföredrag ”Att Våga sitt eget Äventyr”. Vidare går planeringen för Kilimanjaro en vecka i september enligt planerna, men dock med vissa justeringar, så håll ögon och öron öppna, för troligtvis släpper jag/vi platser till de som inte tillhör affärsnätverket men som vill följa med och kan boka in sig på!  Många bollar i luften just nu men ack så spännande äventyr väntar och utöver det håller jag naturligtvis på att planera och bestämma in olika uppdrag, jag måste ju också  jobba och inte bara äventyra, även om det skulle vara kul att göra det på heltid!

Comments are closed.