Från träning till städning!!

 Idag har varit en dag som bestått av ett hårt träningspass, företagarmöte, advokatmöte, telefonexpertmöte samt bortstädning av grejer på det gamla kontoret. De t första är sååå skönt när det väl är över…nr två o tre har berott på att jag i mitt företag Bonum Kompetens haft ett konsultuppdrag där vi idag gjorde en avstämning, men de flesta vet att administration tyvärr alltid tar längre tid än man tror och vill. Det fjärde berodde på att min telefon gjorde en uppdatering av programvara och vips hade den hämtat 1437st mail,även sådana om varit raderade för länge sedan, även på servern så därför blev det extra intressant..var hade de lagrats?? Det sista är döötrist men det är väl som vid alla flyttar, man inser att man skulle rensat lååångt tidigare, men av någon konstig andledning lär man sig inte, i alla fall inte jag och blir påmind om detta för varje flytt. Nu är det som tur var bara kontoret och inte privat men ändå…papper,papper, papper…suck…

Det positiva i dagen är att jag åter fick ett härligt varmt ord på vägen, av en okänd person i Cafeterian på Campus östersund, som visste vem jag var. Det var så kul att följa mina äventyr och att jag gjorde saker som andra inte ens skulle våga göra, eller bara drömma om. Så till dig du okände (glömde fråga om ditt namn i folkvimlet), denna bild är tillägnad dig!! Så idag är det 398 dagar kvar tills jag åker till Nepal och Tibet för att genomföra ett delmål. Målet är alltså att satsa på Mount Everest våren 2014 som en del i min satsning ”The Three Summits” – Nordpolen- Mount Everest – Sydpolen!

Comments are closed.