Många bollar i luften!

Den senaste tiden har varit intensiv med långa dagar och sena nätter men ändå kul på många sätt! Jag håller på som jag tidigare skrivit om att avsluta mina åtaganden på universitetet samtidigt som jag håller på att utveckla mitt kända varumärke Anders Stävhag Adventures parallellt med mitt företag Bonum Kompetens! Det är många intressanta möjligheter som dyker upp,men det gäller att kunna bestämma sig för åt vilket håll jag vill att det ska gå och det är svårt! En del känner nog igen sig att man gärna vill allt 🙂 men vet att det inte går!

Idag har det varit en dag full med olika aktiviteter, från tentarättningar vidare till grupprocesser som avslutades med mycket intressant utvecklings- och affärsmöte med Pexcon AB! Såå man kan säga att det varit en person som haft många roller och likt de smurfaktiga Buddha är det nu dax för att ta hand om kroppen med lite kroppsvård, alltså yoga!!

image

Comments are closed.