Inspirationsdag ihop med Anja Pärson & kartläggning av pilgrimsleden!

Jag har haft problem med min telefon så blogginläggen har inte hamnat på bloggen utan fastnat som utkast i telefonen men här kommer vad som hände den 5 december! Jag hade den stora förmånen att få vara med och föreläsa på inspirationsdag Östersund, arrangerat av Ekvilibrium talarförmedling! Bland föreläsarna fanns flera duktiga personer bla Stefan Einhorn, Sara Lund, Ann Westin, och Anja Pärson. Anja Pärson berättade om sin fantastiska karriär och åkte lika fort på sina skidor i störtloppet som vindarna blåste på Mount Everest när jag var där. Det var en ära att få föreläsa ihop med henne och nu ser jag fram emot att följa hennes nya karriär!

Vidare har jag fortsatt kartläggningen av pilgrimsleden med GPS åt SÖT-projektet och nu i helgen kommer jag att ta de två sista etapperna fram till Östersund vilket varit mitt mål innan jul och värsta vintern kommer. En del har ju undrat varför jag gör det nu och inte på vårkanten eftersom det varit extremt kallt, mycket snö och problem för mig av olika slag längs leden. Svaret är enkelt: Jag gör det nu för att projektledningen skall kunna jobba med kartorna till det som ska bli en telefonapp under vintern och då är de etapperna klara till våren när jag fortsätter längs leden!

Comments are closed.