Training for Alpine Climbing med Steve House!

Ikväll har jag haft ytterliggare en kanonkväll ihop med klätterlegenden Steve House! Kvällen tillbringades i C-hallen i Östersunds sporthall där jag och några andra klättrare hade en såkallat Clinic kväll ihop med Steve. Det betydde att vi tillsammans hade en genomgång av hur du lyckas med din träning för alpin klättring. Syftet var att vi alla skulle kunna planera vår träninga effektivare, bli bättre mentalt förberedda men framförallt ha koll på den fysiska prestationen som kroppen utför vid varje träning och hur vi enskilt skulle kunna maximera effekten av den En superspännande och intressant kväll och jag är glad att jag blev inbjuden av Östersunds klätterklubb att få vara med på detta och samtidigt har jag själv lärt känna några nya mäniskor som jag garanterat kommer att träffa många timmar i C-hallen och isklättring framöver!

Comments are closed.