Sponsrad video från Discovery: Förklaring följer med Kenneth Tonef

Som äventyrare är det inte ofta som TVn står i fokus, men när jag själv hamnar framför den är det ofta deckare, animal planet, historychannel eller favoritkanalen Discovery som har de intressantaste programen utifrån äventyrsaspekten. På Discovery kommer det ett nytt spännande program som jag varmt kan rekommendera! Kenneth Tonef kommer att ge svar på frågor som du kanske alltid undrat men inte frågat om. Han kommer att svara på allt från hur vardagliga prylar till hur svenska klassiker skapas. Se bland annat hur Formel 1 bilens komplicerade motor sätts ihop och hur modellerna på världens största legoland byggs. Hur kan facebook förena en miljard människor? Hur kan världens största DNS – databas hjälpa till att lösa brott. Detta och mycket mer i ”Förklaring följer med Kenneth Tonef”. Så håll utkik efter programtablån!
Comments are closed.