En bit till på St.Olavleden

Igår tog jag mig en bit till längs StOlavleden med GPS via vandring och cykling så nu är vissa sträckor fram till Borgsjö klara. Jag är mycket nöjd med min cykel från Egons i Östersund. Intressant att följa en nymärkt led och så har det avverkats efteråt så alla markering inte finns kvar eller har blivit flyttade. En trist sak som hände igår var att på ett ställe hade någon satt upp elstängsel ca 30cm över marken och som inte var markerat så jag cyklade rakt på den! Kontentan? jag flög som en vante och landade i det frostbitna höggräset halvvägs under cykeln som hängde kvar på det strömförande stängslet. Nu efteråt kan jag ju skratt åt det hela men jag kan säga att jag blev både elektrifierad och mörbultad och 7 fingrar, ett revben och ett knä fick rejält med stryk och svullnade upp så jag fick kyla ner det rejält o Ljungans kalla vatten. Jag kommer inom kort att fortsätta mot Östersund och Trondheim så fort jag har en ny lucka i mina arbetstider.

Comments are closed.