Uppdrag StOlavsleden!

Ikväll eller tidigt imorgon bitti sticker jag till Sundsvall tillsammans med min nya följeslagare en Kellys TNT 9,1 29″, dock utrustad med lätta skärmar och dubbdäck från Egons Cykel i Östersund. Jag kommer att cykla och vandra StOlavsleden med en GPS och dator i ett uppdrag åt SÖT-projektet vilket jag skrivit om tidigare. Det lär bli en mycket kall tur med tanke på hur vädret skiftar från flera minusgrader och stormbyar till enstaka solglimtar men dock med bibehållen vindstyrka. Ska dock bli spännande och jag börjar med att avverka de första 20 milen. Jag vet ju också vilken väg som väntar efter att ha gjort cross Medelpad senast, dock i spöregn men nu gäller det att få nya sträckningen i datorn så det går att skapa en app med kartan åt kommande pilgrimer och vandrare! Jag borde kanske också lära mig att beställa fint väder någon gång skratt Jag återkommer under resans gång vad som sker etc.

Comments are closed.