Coachingträff med gänget ”För att vi kan”!!

Ikväll träffade jag majoriteten av de härliga personerna i gänget ”För att vi kan”.  De är ett glatt gäng kvinnor som tillsammans har bestämt sig för att de ska springa Lidingöloppet nästa år. De har olika förutsättningar och ska springa olika distanser men målet för alla är att tillsammans komma i mål. Det är mycket kul att få vara med och tillsammans med den fantastiska Lena Gavelin coacha detta gäng mot sitt eget hägrande mål!Ikväll hade vi en rejäl start och jag kommer att uppdatera mina läsare efter hand som jag själv eller Lena har något spännande/roligt att berätta om i deras träning och utveckling, vi har olika uppgifter i denna underbara utmaning men ack så kul det kommer att bli! Dessa kvinnor kommer att köra så det ryker!!

Comments are closed.