oj,oj vad roliga saker som händer!

Oj vad tiden går…hela veckan har gått i ett och jag har inte hunnit blogga som jag velat! Vad har då hänt under veckan kan man undra? Ja på jobbet på universitetet har det varit fullt upp med både föreläsningar och omställningsarbete som det så vackert heter, många möten och olika känslor hos personer man möter eftersom alla hanterar förändringar väldigt olika.
Utöver långa dagar på jobbet har sedan kvällarna ägnats åt en hel del äventyrs och expeditionsarbete, både de närmast kommande men också ett spännande äventyr som ligger ett år framåt i tiden, ett äventyr som omfattas av samarbetet med ETPG! Spännande värre kan jag säga just nu!! Just nu känns det som om många äventyrsbollar hänger i luften och jag bubblar av entusiasm över möjligheterna som dykt upp.
Jag har blivit inbjuden till Trondheim av St Olavprojektet för att hålla föredrag om pilgrimsvandringarna jag gjort och samtala med dem om arbetet på, om och omkring leden, ska bli kul! Utöver detta kommer jag att ta mig längs hela St Olavsleden med en GPS vars registreringar kommer att ligga till grund för kartorna och koordinaterna till en telefonapp. Såå eftersom någon roade sig med att stjäla min gamla cykel (inte modern men ack så bra) så är jag nu på jakt efter att hyra eller låna en bra mountainbike till detta projekt!
Comments are closed.