Spännande affärsmöten med äventyr i fokus!!

Oj vad tiden går…jag har inte skrivit på en hel vecka på bloggen men för den skull betyder det inte att det inte har hänt en massa saker, utan tvärtom!! Jag hade lite mindre roliga familjeangelägenheter i Skåne men de uppvägdes istället av olika härliga möten med presumtiva samarbeten och affärsmöjligheter i fokus! Jag deltog på företagseventet Mod, Passion och Jonglör som bjöd på en bred spektra av föredrag och personligheter, ett kul inslag som jag inte hade planerat in men hann med i allafall. Några affärspresentationer med andra personer var inbokade och några av dem dök inte upp, trist men inget jag hänger läpp över, antingen ser man möjligheter eller så ser man hinder och jag valde än en gång att se andra möjligheter. Det viktiga i denna Skåneresa förutom släkten var att knyta kontakter med Skånska företag inför mina kommande äventyr de tre polerna men framförallt samarbetet med ETPG och det vi planerar ihop! Den 13-14 november är jag inbjuden till Frankfurt att föreläsa för detta nätverk om ledarskap, riskhantering och hur man planerar, hanterar och motiverar inför äventyren. Vi planerar även en större äventyrsresa för deras nätverk nästa år men det återkommer jag mer om framöver!!

Senaste numret av Business Magazine har kommit ut där jag åter blev ombedd att skriva en krönika och den här gången handlade den om mina egna pilgrimsvandringar, vandring och hälsoperspektivet!
Idag tidigt på morgonen var jag också inbjuden att deltaga på ett affärsmöte, nämligen BNI OSD, ett spännande och intressant möte där jag fick möjligheten att träffa ett antal företagare som presumtiva sponsorer eller samarbetspartners på mina äventyr! Alltid kul att sitta ner och se vad kan ett samarbete ge deras företag och mig med den mediala exponering som sker på olika sätt före, under och efter en expedition och äventyr. Nu har jag ju startat min kommande tvåårssatsning där de tre polerna står i fokus, Mount Everest igen, Nord- och Sydpolen på allvar och alla som vill vara med och som delar värderingar utifrån sina varumärken och med ett win-win koncept är välkomna att kontakta mig. Låt oss äventyra ihop och kanske skriva historia tillsammans!!
Comments are closed.