Sponsrad video från Lotto!

Tänk om man vann drömvinsten på LOTTO..vad skulle jag göra då var frågan! Jag behövde inte fundera så värst länge…jag skulle i alla falla inte göra som kille på filmen och bygga en bilbana i skala 1:1 men å andra sidan har vi ju olika drömmar och intressen! Jag skulle däremot ta ledigt från jobbet, sätta av pengar för kommande pension, bjuda familjen på drömsemestrar och sedan skulle jag leva som äventyrare på heltid! Tänk att kunna planera mina drömexpeditioner, slippa allt jobb som ligger bakom sponsorarbete även om jag träffar fantastiska månniskor under tiden, träna för fullt och när allt är klart bara åka iväg och genomföra det planerade utan att fundera på, har jag råd att göra det här? Vi har en stående lottorad men än så länge har den inte gett utdelning och vi tänker inte byta nummer heller! Så vi gör som alla andra…spelar…håller tummarna och hoppas att en dag kanske.Comments are closed.