KIMP KML!!

Jag har fått frågan flera gånger nu och det är en intressant aspekt: 1) Varför är jag och andra äventyrare ofta så positiva hela tiden? 2) Har ni inga dåliga dagar då allt brister?

Nu låter det väl som rena rama vi i femman men på första frågan kan jag nog bara svara, vi är sådana som personer! Vi måste i våra planeringar och förberedelser samt äventyr hela tiden vara positiva och hitta alternativa lösningar till problem eller situtationer som uppstår. Där andra kanske ser negativa saker, eventuella problem eller bekymmer så ser vi snabbt eller ofta efter nya möjligheter att lyckas! Detta förhållningssätt tillsammans med den inställning vi har till både livet och äventyren och det som jag tidigare skrivit om under kvalitetstid med nära och kära samt vänner gör att vi nog uppfattas som mer optimistiska och positiva än andra vilket vi oftast också är! Skämtsamt kan man kalla att parollen är: KIMP KML = Kom Inte Med Problem, Kom Med Lösning!

På fråga två kan jag bara säga, självklart!!! Vi är vanliga människor vi med, men som bara lever ett litet annorlunda liv än andra. Vi har exakt samma mänskliga egenskaper där vi kan bli sura, griniga, ilskna eller förbannande, men vi kanske blir det betydligt mindre än andra och det kanske tar sig ibland uttryck på annat sätt än väntat. Folk brukar ofta säga att vi är så kontrollerade och vi borde slappna av mer, men det är just det vi gör både i vardag, fest som äventyr. Dock är det så att när vi väl håller på med något eller på våra äventyr så måste vi verkligen vara fokuserade på det vi håller på med in i minsta detalj och det gör kanske att vi uppfattas som att ha kontroll över det mesta, men det är så vi också lyckas med våra målsättningar eller många gånger överlever!

Såå idag går min eloge till alla de människor i samhället som vågar vara positiva, ser möjligheter till att lösa problemen som kan finnas, vågar visa alla sina känsloregister och vara som man säger mänskliga! Att våga visa sig svag är att verkligen visa sig stark! Men kom ihåg: KIMP KML!!

Comments are closed.