Storsjöyra och paparazzis!

I helgen var det årliga Storsjöyran med sitt härliga musikarrangemang och stråket med underbar mat. Vi var ute och roade oss med att äta god mat på stråket varje dag samt strosade runt på stan bland alla turister och hemvändare som hade invaderat stadens gator. Kul med folkfest då ca 35-50000 människor möts på olika sätt och njuter av rena rama festivalstämningen i stan. Mitt i allt det här så dök det upp fotografer som kände igen oss och ville fota och ett tag var det en känsla som om alla paparazzis hade hittat till Östersund och vilka tidningar de representerade vet jag faktiskt inte eftersom de säkert bevakade yran, men det är väl sådant man får ta när man är i offentlighetens ljus! Jag har dock lärt mig att hantera dem vilket inte alltid varit lika lätt eftersom förr var det en person i min närmaste omgiving som sålde dem information om mina förehavanden utan att informera mig, men som tur är den tiden över och numera är de flesta fotografer, tidningar och journalister mycket mer respektfulla mot mig som person när de dyker upp! Hur som haver så var Vinbaren Solo ett av de mysigaste ställena att njuta av ett glas vin i exklusiv miljö och Carola passade då på att ta en riktig stekarbild på äventyraren som vännerna skämtsamt kallade min posé!
Comments are closed.