Ett äventyr ihop med Yamaha Center!

Idag fick jag Yamaha Center Östersunds nya Magasin sommaren 2012 där jag skrivit en artikel om: Vad är ett äventyr?
Även om jag är en biker och älskar att köra motorcykel och då gärna custom så har jag tyvärr ingen mc idag då jag sålde den förra året, allt för att få ihop pengar till att kunna klättra på världens högsta berg Mount Everest. Men liksom alla andra bikers kliar det varje vår och sommar i kroppen att åter få sätta sig på en mc och ta sig en tur och känna frihetens vindar. Men det är inte Mc världen och dess äventyr artikeln handlar om, utan den handlar om äventyr, stora som små! För mig personligen kan äventyret bestå i att bestiga världens högsta berg, skida till Nord- och Sydpolen medan det för någon annan är ett äventyr att ens orka ta sig upp ur sängen.
Det viktiga budskapet med min artikel är, att det är Du själv som bestämmer vad som är Ditt eget äventyr, men det viktiga är också att du varje dag tänker på det eller gör något konkret som leder dig till målet, att lyckas med ditt eget äventyr! Själv ska jag fortsätta både att drömma om en ny motorcykel som jag kan åka på äventyr med samt att återigen få klättra på världens högsta berg!
Comments are closed.