En fantastisk medverkan på Hedemässan!

I helgen var vi med på Hedemässan…en mässa som återkommer vart fjärde år med ca 3000 besökare! För mig var det mycket trevligt att åter få komma till härliga härjedalen och Hede! Jag hade en egen basecamp där jag presenterade mina äventyr och kommande expeditioner, resorna till Kilimanjaro och Everest Basecamp, men också mina nya expeditionstält från Hilleberg!Tälten Soulo (det röda) och Tarra (det gröna) väckte mycket uppmärksamhet, Soulo var det som de flesta hundägarna på mässan (ca 200st) gillade skarpt eftersom det var litet men ändå funktionsdugligt för både packning och hunden. Det var också extra kul att få göra reklam för den nya tekniken med uppsättningen (se på hillebergs instruktionsfilmer för alla sina tält genom att klicka här! ) som många inte sett live men gillade skarpt!Jag säger TACK till alla arrangörer för en fantastisk mässa med kanonservice och glatt humör. Det finns en anledning till att det heter Härliga Härjedalen och ni lever verkligen upp till det med ert sätt att vara mot alla oss utställare och besökare! Vi ses snart igen och på nästa mässa!!
Comments are closed.