Ögonkontakt med Memira!

Idag var vi på Expo Norr och det var verkligen annorlunda…det var första gången jag inte deltog som utställare eller deltagare på något sätt men det var ändå kul att återse en massa folk från när o fjärran som åter var där. Det mest roliga och spännande som hände var två saker, dels så var det hela tiden folk som kände igen mig med kommentaren..duu det är ju du från TV…äventyraren som också släpar bildäcken runt berget…så det blev många samtal om det,träningsmetoder och mina kommande expeditioner 3Poles-The Ultimate Challenge. Dels var det en spännande ögonkontakt, en kontakt med Memira, ledande inom ögonlaser. Jag har inget stort synfel och vi har bokat in en träff den 24 juli med både undersökning och samtal om eventuella samarbeten, vilket känns extra kul då deras affischnamn omfattar friidrottaren Carolina Klüft, artisten Christer Lindarw, fotbollsspelaren Freddy dos Santos mfl. Vi får se vad det hela leder till men det känns mycket spännande!

Comments are closed.