Rebecka på äventyr i Miss World!

Idag är det en speciell dag! Rebecka Persson från Frösön Jämtland är i Sverige final i Miss World Sweden! Det har varit kul att följa hennes resa i denna tävling! Henne har jag sett växa upp och kännt i många år och det var kul att surra med henne hemma innan hon for iväg på deras slutliga camp där 32 blev 16 finalister. Hon var tex tydligen en av de få som hade med sig ett regnställ under deras paddlingstur och det spöregnade hela tiden, men hon log ändå och tyckte bara det var kul. Det var faktiskt kul att befinna sig i Istanbul i jobbet och ha smskorrespondens om vad som hände, om vilka frågor de skulle besvara och hur de såg på saker och ting! Hennes positiva inställning och sätt visar verkligen hur hon är som person, en tjej som står med bägge fötterna på jorden, jobbar hårt och månar om andra på olika sätt och ser den här tävlingen som en kul grej! Självklart vet vi att konkurrensen är stenhård men personligen, även om jag är jävig så skulle jag verkligen se henne som en värdig representant för Sverige och önskar att hon vinner finalen ikväll i Gävle! Oavsett hur det går ikväll så firar vi när hon kommer hem, så det är bara att lägga Champagnen på kylning ikväll, men innerst inne önskar jag och resten av familjen förståss att få boka finalbiljetten till Kina i höst! Ett stort Lycka Till Rebecka!!
Comments are closed.