Spännande möte med Clean Tech Region!!

Idag har jag haft två mycket trevliga möten! Först åt jag lunch med en gammal god vän och fotograf Tommy Andersson, hans sida hittar ni här! Det var ett kärt återseende då vi inte setts på många månader av olika anledningar. Men bägge är vi friluftsmänniskor så det blev samtal om nya och gamla expeditionsprojekt samt att vi ska ut och paddla kajak tillsammans, det ser jag fram emot eftersom där är jag helt novis!
Vidare så hade jag ett mycket spännande och intressant möte med Lars Ling och Clean Tech Region från Sundsvall. Ett möte som gick i miljöns tecken och där våra vägar möts utifrån mina kommande expeditioners miljöperspektiv! Jag fick deras senaste magasin och information om deras viktiga innovationsarbete med företag och organisationer för en hållbar utveckling. Jag ser fram emot att hålla kontakten med Lars och vad vi kan hitta på för spännande saker ihop framöver med klimatfrågorna i fokus!
Comments are closed.