En Äventyrare i Damjournalen!

Idag läste jag ett reportage i Damjournalen från eventet i Malmö förra helgen, skrivet av Viveka Eriksson som är expert på hur man skapar varumärk och bygger ett sådant! Det var en mycket kul läsning om nätverksskapande och det som är fascinerande är att eventet jag deltog på började som en enkel lunch för några Facebook vänner som ville träffas live och sedan har detta fenomen växt till att även omfatta event med företagspresentationer etc! Ett kul och initiativrikt arrangemang! Det var kul att vara med och både ta del av andras företag men också att promota mitt eget och äventyren som är på G och tack Viveka för reklamen till andra företag med dina ord: Äventyraren och pilgrimen Anders Stävhag som kan hjälpa dig att sätta just ditt företags flagga på Mount Everest! 🙂
Comments are closed.