Från Norr till Söder!!

I slutet av nästa vecka är det klart att jag kommer att resa söderut i vårt avlånga land. Syftet är att träffa släkten och vänner som jag inte sett på länge, men också att samtala med samarbetspartners, sponsorer och presumtiva sådana på olika orter på väg ner till Malmö där jag ska vara med på ett stort mingelevent med närmare 100  deltagare. Ett intressant möte kommer att äga rum i Göteborg den 31 maj, med Tonia Moya och Green Cross Sweden och Green Cross International som jag har ett viktigt samarbete med kring och under mina kommande expeditioner de ”3 Polerna”, där mitt fokus på klimat och vattenproblematiken förenar oss. Ett spännande och viktigt globalt miljösamarbete!
Malmö lunchmingel fredagen den 1 juni är ett Happeningevent med inbjudna presentatörer. Temat är Välmående, hälsa och glädjestund. Det blir en inblick i vad det finns att välja inom Spa och massage, äventyr, träning, kost, inre och yttre välmående både fysiskt och i handling, som genom att prova på och lyssna ger deltagarna en ökad medvetenhet om hur de kan få tid för njutning. Jag lovar att klonen och mina roll ups från Grizzly kommer att göra sig bra i Riddarsalen i Malmö!! Vem vet, det kanske sitter ett antal presumtiva sponsorer där som vill se sitt företagsnamn lysa på världens högsta berg? Hoppas det!!

De inbjudna företagarna och presentatörerna till Riddarsalen på Mayfair Hotell Tunneln är:

1. Maria Lindahl-Pollard, Malmöit boende i USA. Driver hårvårdsföretag och hårsalonger tillsammans med sin man, plus ett eget t-shirtföretag. Hårvårdsprodukterna bygger på naturliga ämnen och positiva meddelanden via produkternas namn. Företagens motto är bygga upp och stötta varje individ, att ”promote positivity, intelligence and sophistication.” http://www.benniefactor.com/ och http://www.gageformen.com/

2. Karin Tydén: – Master Hypnotherapist & International Certified Hypnotherapist: Har du kämpat för att förändra något i ditt liv? Förändringar behöver inte vara svåra. När du använder de rätta verktygen blir det enkelt. Med hypnoterapi kan vi tackla nästan alla förändringar du vill göra…snabbt och enkelt. Det är som mental träning i 5:ans växel. http://www.karintyden.se/

3. Anders Stävhag: Äventyrare och Pilgrim. Han är fd militär, utbildad Socionom, universitetsadjunkt, kriminalvårdare, coach, författare och egen företagare. Hans specialområden är ledarskap organisationsförändringar. Hans äventyr har tagit honom upp på höga toppar, ner i djupa vatten och längs vandringsleder runt om i världen och några som förste svensk. Så här säger Anders själv om sitt äventyrande: “Jag ser mig själv som en man som njuter av upplevelser och äventyr världen över vilka jag planerar och genomför så ofta det passar in i vardagen. Mitt motto är Våga se Möjligheter och Ta Steget! http://stavhag.com/

4. Jenny Åkesson, Xceed AB. – Idrottsvetare & dipl. kostrådgivare. Kroppen är otroligt häftig och det är häpnadsväckande hur mycket vi kan påverka den genom vad vi stoppar i oss. Jag vänder mig till alla som vill förbättra sin nuvarande livsstil och få ett hållbart resultat. Om du vill få ut mer av din träning, uppnå effektiv viktförändring, prestera bättre eller få en fastare kropp. Jag erbjuder kostrådgivning, föreläsningar och utbildning i kost samt kost och idrott. Få ett sundare liv med en bättre hälsa helt enkelt. Genom individuella kostupplägg, bra vanor och kunskap når vi dina mål. http://www.xceed.se/

5. Carina Halvardsson: Certifierad massör/massageterapeut sedan 1996. Utbildad i kinesisk medicin både i Sverige och i Kina. Jag vill gärna presentera en kinesisk- taoistisk massage som heter Chi Nei Tsang. Det är en djupgående terapeutisk massagemetod som verkligen har en helhetssyn på helande. Det är en mycket avslappnande massage som ger effekt i hela kroppen. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med dig! Mottagning på John Ericssons väg i Malmö. Arbetar med företag som vill vara pionjärer inom hälsa och utveckling. 0709-500 355, carina.halvardsson@gmail.com

6. Maria Bohr Frank: Ledorden för alla verksamheter här på Bo på Lantgård i Remmarlöv är-väx och vila. Hos oss kan man prova på att rida runt parken, sova ut och sedan äta en god lantfrukost med ägg från våra hönor! Efter frukosten kan man botanisera i vår presentbokhandel – gebortenbok.se´s lager och kanske hittar man bästa presenten ever till släktingar och vänner, välkomna! http://www.remmarlov.com/

7. Lotta Lindh – intuitionscoach: En intuitiv vägledning kan ge en större klarhet i vart man står i livet och vart man är på väg, baserat på de val man har gjort fram tills nu. När jag ”läser av” människor så handlar det inte bara om att tala om vad som finns runtomkring och framför den personen, en session kan också, beroende på den jag läser av, handla en del om det inre planet. www.intuitivtarot.wordpress.com

8. Martin Järnland: Transformativ SuperCoach. Ingår i Michael Niell,s Supercoach Academy i Los Angeles. Kraftfulla konversationer som med det absolut senaste inom Coaching ger snabba och mycket långvariga positiva resultat. http://www.eyeid.se/

9. Jane Jeppsson: Presenterar sitt nya företag där Zumbaträning är en ihållande trend.

10. Lars Persson: WiMix Resurs AB – Få värdefull egentid – WiMix hjälper dig med Hushållsnära tjänster — Industri Automation. Privatpersoner – Hemstädning, Fönsterputsning, Trädgårdsarbete, Storstädning, Flyttstädning, mm. Företag / Kommunalt – Kontorsstädning, Trappstädning, Byggstädning, Industristädning, Butiksstädning, mm. http://www.wimix.se/

11.Asif Bokhari de Bustamante: Vi importerar oförglömliga smakupplevelser. Jag kommer självklart med lite smakprover om våra olivoljor och andra produkter. Alla smakprov är gratis, men ska vi ha produkter med oss ifall någon vill köpa.

12. Veronica Sjölin: Elnoor Healing & Wellbeing. Jag tar dig till nya höjder vad gäller välmående, både på privat mottagning och ute på företag. Jag arbetar med människans flöde av energi och använder energihealing, meditationer och vägledande samtal. Våga gå djupt, verkligen gå på grunden för att lösa upp till exempel föreställningar, stress och blockeringar som hindrar dig från att vara dig själv fullt ut. Jag vill hjälpa dig att bli fri, må bra och leva mer!

Comments are closed.