Följ med till Mount Everest BaseCamp 2013!

Välkommen till världens tak och en unik möjlighet! För alla som undrat och väntat kan jag berätta att nu är alla detaljerna klara!! Låt mig presentera en unik och exklusiv resa till Mount Everest Base Camp våren 2013!!!
 
I samarbete med Rolwaling Excursion i Nepal och 1Way2Travel i Östersund, anordnar jag en unik vandringstur till Mount Everest Basecamp, med övernattning i själva BC under våren 2013! En exklusiv vandringstur alltså där du har en möjlighet att i BaseCamp få träffa klättrare från hela världen, som är där för att bestiga berget, inklusive jag själv! Resan är också så planerad i tiden att det är endast 9 arbetsdagar som behöver gå åt att vara ledig från jobbet pga alla heldagar etc. Passa på att få mer information samt boka din plats hos Ulf Spjut på ulf.spjut@1Way2Travel.se eller 063-514514 , för som sagt det finns endast 10 platser!!
 
Comments are closed.