Följ med till Mount Everest BaseCamp 2013!

 Välkommen till världens tak och en unik möjlighet! För alla som undrat och väntat kan jag berätta att nu är alla detaljerna klara!! Låt mig presentera en unik och exklusiv resa till Mount Everest Base Camp våren 2013!!!
I samarbete med Rolwaling Excursion i Nepal och 1Way2Travel i Östersund, anordnar jag en unik vandringstur till Mount Everest Basecamp, med övernattning i själva BC under våren 2013! En exklusiv vandringstur alltså där du har en möjlighet att i BaseCamp få träffa klättrare från hela världen, som är där för att bestiga berget, inklusive jag själv! Resan är också så planerad i tiden att det är endast 9 arbetsdagar som behöver gå åt att vara ledig från jobbet pga alla heldagar etc. Passa på att få mer information samt boka din plats hos Ulf Spjut på ulf.spjut@1Way2Travel.se eller 063-514514 , för som sagt det finns endast 10 platser!!

Vill du ha ett äventyr redan i höst kan du åka med mig till Kilimanjaro!

Andersons African Adventures i Sverige & Anders Stävhag presenterar nu en resa till Kilimanjaro tillsammans. Avresa 15/9. Kilimanjarovandring med svensk färdledning.
Att bestiga berget är en tuff utmaning, men det innebär inte klättring med rep eller bestigning utan är en vandring och det räcker att du har normal fysik och kondition. För att minimera risken för höjdsjuka går vi lugnt och stannar ofta då luften är syrefattig på denna höjd. Första dagen vandrar vi genom regnskog för att senare under turen övergå till alpint landskap med snö. Vi övernattar i enkla stugor på vägen upp och har även med oss lokal guide, bärare och mat. Detta är en upplevelseresa utöver det vanliga.

För att komma till detaljerat program klicka här: Kilimanjaro

Anmälan sker till:
Andersons African AdventuresVasagatan 27 573 31 Tranås Telefon: 08-20 30 50Journummer: 0140-375050Email: info@andersons.se

Comments are closed.