Vildmarksmässa och klonens återkomst!!

Jag har pysslat i källaren i min egen basecamp ikväll och det är en speciell känsla som smyger sig på när jag rotar bland alla mina expeditionsprylar! Medan alla andra längtar och förbereder sig för våren och sommaren längtar jag själv efter att vara på ett berg! Nu ska jag inte låta så negativ utan i brist på tunn luft, höga berg eller polartrakter där min dunoverall gör sig bäst har jag börjat förbereda och klä ”klonen” som sponsrades av enoen inför helgens deltagande på mässan hos Vildmarks! Ska verkligen bli kul att vara med och dels berätta om förra Mount Everest expeditionen men också om mina kommande satsningar på de tre polerna: Everest, Nord- och Sydpolen! Kom gärna förbi på Vildmarks, fynda prylar på deras rea, prata jakt, fiske, äventyr, träning  och sponsring!!
Comments are closed.