Jag gillar orden: Vi gör det enkelt för dig!

Jag har inte bloggat på någon dag och det beror på att jag haft fullt upp med mitt ordinarie jobb, och ja jag kan tyvärr inte leva på äventyrandet och föredragen även om det vore en önskedröm! Men det händer lite saker ändå, dels är det träning, dels är det arbete inför både Kilimanjaro resan i höst samt Mount Everest basecamp för intresserade våren 2013 och dels en hel del sponsorarbeten, men jag har också åter igen haft ett mycket givande möte med Reklambyrån Koning & Smith! Jag bokstavligen gillar när kunnigt folk säger med ett leende, vi gör det enkelt för dig! Jag brukar ju själv föreläsa och säga: Gör det enkelt! Så det här känns bra! Jag har haft diverse bekymmer med min fina hemsida och relationen till bloggen etc, och nu blir det så att allt detta kommer att lösa sig så att allt hamnar på ett och samma ställe! Ett enkelt användarvänligt system fixas av Koning & Smith så att jag enkelt och smidigt kan nå ut och ändra saker oavsett om jag är hemma i Östersund eller befinner mig ute på någon expedition eller äventyr! Jag ser fram emot detta samarbete på många olika plan!
Comments are closed.