Oj vad det händer roliga saker..!!

Att marknadsföra sitt eget varumärke är en av de viktigaste faktorerna för äventyrare och ibland vet man inte vilka möjligheter som kan dyka upp när alla parter jobbar för ett win-win koncept! Ta bilden här sidan om tex, reklam på baksidan av en buss som rullar runt i Östersund! Det är resebyrån 1Way2Travel som var med som sponsor under min Mount Everest expedition 2011. Deras slogan är idag: Från Everest till Manhattan, låt oss förverkliga din drömresa! Till våren 2013 är det fullt möjligt att resa till Everest Basecamp med dem! Är du företagare sugen på att sponsra mina expeditioner eller samarbeta med mig på något sätt så tveka inte att höra av dig, nästa gång kanske det är ditt företag jag promotar på en buss, en tidning eller TV!

Till veckan kommer det nya numret av den prestigefyllda tidningen Business Magazine, en tidning som kommer ut i 30.000 ex och där en artikel på en helsida handlar om mig som äventyrare. Fokuset i artikeln ligger på att som äventyrare innebär det också att vara företagare och entreprenör! Håll utkik efter den till veckan!

I nästa nummer av tidningen Outside kommer det också en artikel som handlar om Highpointing Sweden, att bestiga högsta toppen i varje landskap i Sverige och som jag gör tillsammans med min söner Sebastian och Viktor. En kul grej som vi startade med år 2005 och vi har nu bestigit 19 av de 25 topparna som finns och tänkte göra klart resten i sommar. Kul att tidningen uppmärksammat detta annorlunda men roliga äventyr!
Comments are closed.