Möte med en reklambyrå & handledningar!

Idag på förmiddagen har jag haft ett spännande möte med Koning & Smith reklambyrå! Att vara äventyrare och synas på olika sätt med det man gör men också att få ut sina sponsorer och samarbetspartners på rätt sätt är viktigt! Så idag har det varit ett givande samtal med folk som kan det här bra, om hur man bäst förmedlar ett varumärke och vilka tekniska finesser som behövs för detta! Det är alltid skönt att samtala med folk som behärskar de områden man själv inte kan men behöver! Jag får se vart detta första möte leder och jag återkommer garanterat om det

Från det var det sedan raka vägen till ordinarie jobbet för handledning av studenter som skriver sina examensarbeten. Ibland kan det också vara en prövning men oftast är det en fröjd och allt flyter på! Det är många olika situationer som man hamnar i ibland så flexibilitet och krishantering är väl två begrepp som varit min följeslagare den senaste perioden på gott och ont!
Comments are closed.