Test av Meindl Jamaica GTX skon!

I helgen gjorde jag ett nytt produkttest, det var mina nya skor från Meindl med namnet Jamaica GTX som är perfekt att ha när det är lätt vandring eller som basecamp skor. Jag hade dess föregångar med mig till Mount Everest år 2011 och var helnöjd och gjorde nu ett test runt Frösöberget med den nya varianten, dock utan de berömda däcken! Såå lätta och så sköna de var men ändå rejält stabila, de 7km promenad runt berget gick som en dans och jag kände mig mycket nöjd efteråt! En liten finess på dessa skor är flärpen som man säger som gömmer själva knuten. Ett enkelt snabbspänne gör att det räcker med att dra i skonsnöre, trycker ner flärpknappen och skon är knuten, sedan är det bara att gömma den under flärpen som är försedd med kardborreband! Den konstruktionen har funnits länge men jag tycker fortfarande den är genial och gör det både enkelt och snabbt att få på sig skorna!
Comments are closed.