En dag då klonen fick hålla ställningen!

Idag är en seg dag! Dels fick jag beskedet om en chefstjänst där jag under intervjun blev bedömd som överkvalificerad och tjänsten tillsattes med annan sökande. Inte för att jag vet hur man kan vara överkvalificerad som chef, men det är väl något jag ska lära mig i det här spelet om topptjänsterna, för nu har jag blivit rankad tvåa totalt 12 gånger på sådana tjänster och då har det varit allt från enhetschef till personalchef för en hel kommun, så nog sjutton håller min CV. Men men förr eller senare blir det nr ett! 🙂

Jag har också fram till igårkväll klarat mig från alla förkylningar, influensor och allt annat som drabbat folk runt omkring och i min närhet den senaste tiden, men efter ett träningspass i går insåg jag att jag nog hade en förkylning i kroppen som inte bryter ut och som gör att jag får ont i musklerna och känner mig slö! Såå idag får det bli en vilodag och vila sig i form medan den berömda klonen som min vän Pierre Näsman kallar våra dockor får hålla ställningarna! Min docka sponsrades av Enoen och har varit med på många turer runt om i landet, på bilden är den tex med på Vildmarksmässan i Stockholm! När man inte kan göra det man tänkt sig utan klokt säger att idag får kroppen vila sig iform igen så kan man alltid hitta på något annat mindre fysiskt. Så jag har ägnat dagen åt att handleda studenter via tfn och mail samt skriva och svara på mail och jobba på dokument rörande sponsorsamarbete inför mina kommande äventyr! Ett jobb som tar mycket tid, men ack så viktigt för att alla inblandade ska få ut så mycket som möjligt av det hela. Det är också klart att jag kommer att vara med som utställare på Vildmarks i Östersund den 19 maj i Östersund och sedan i Hede under Hedemässan den 21-22juli och ha en egen ,precis som jag kommer att ha på Fäviken Game Fair helgen efter den 27-29 juli! Såå lite nytta har det blivit idag trots att det går segt. Men som jag själv brukar säga: Ett steg i taget även om det går sakta leder mot målet!!
Comments are closed.