Det kom paket från Moxter & Meindl!

De flesta som följer mina äventyr och vandringar världen över vet att mitt samarbete med Moxter och Meindl fortsätter! Inför mina förberedelser och kommande satsningar har jag precis som jag nämnde i mitt blogginlägg igår fått nya produkter från Meindl! Jag var hos Moxter som är generalagenten för dem i Sverige och hämtade paket, 5 st paket låg och väntade på mig och det var som rena rama julafton! 🙂

Det första paketet innehöll kängorna Piz Palü GTX som jag ska ha när jag isklättrar och vandrar på glaciärerna med stegjärnen, den är också testad av alpteamenatt klara höga höjder väldigt bra!

Det andra paketet innehöll nya Island Identity, en trekkingkänga för mellanmiljö och träningen hemma och kängorna har numera ett identitetsmärke, därav namnet. Meindl och Moxter delar mitt miljöperspektiv och de har infört ett id-märke på kängan som om man kontrollerar, visar hela produktionskedjan från djur till färdig känga! Kanon tycker jag!!

I det tredje paketet fick jag skorna Jamaica GTX som är perfekt att ha när det är lätt vandring eller som basecamp skor. Jag hade dess föregångar med mig till Mount Everest år 2011 och var helnöjd!

I det fjärde paketet fick jag deras Cuba GTX som jag ska ha när jag tränar på gymmet etc. En riktig cool och sportig sko tycker jag!
Slutligen i det sista paketet låg deras Stride XCR en riktigt populär speedhiking sko som jag kommer att använda mycket i min backträning så fort snön försvinner!
Comments are closed.