Föredrag för frimurarna och nya prylar!

Det har varit en intensivt efter gårdagens blogginlägg med både jobb, sponsormöte och hämtning av utrustning som kommit samt träning. Ibland känns det som om dagarna inte räcker till och det vore skönt att kunna skapa förutsättningar för att kunna träna på halvtid och jobba på halvtid men just nu är det jobba 100%, träna 100% och samtala med sponsorer och presumtiva sådana på 100%. Men det är bara att köra så det ryker med ett leende på läpparn! I helgen är det åter träning och tester av de nya sakerna jag fick av min ena sponsor på agendan, jag kommer att blogga om de produkterna imorgon!

På måndag är jag inbjuden till frimurarlogen Arcturus för att hålla föredrag och visa bilder från en av min pilgrimsvandringar runt om i världen, jag har inte bestämt vilken än men det blir också helgens pyssel att bestämma!
Comments are closed.