Ibland blir det grus i dojan!

På förekommen anledning tydliggör jag följande: Sponsring är ett åtagande för mig och mina sponsorer. Det är självklart att det skall vara något positivt att bli förknippad med varandra! För att jag på ett uppriktigt sätt skall kunna verka som ambassadör för en organisation eller ett företag är det viktigt för mig att veta att vi i grunden delar samma värderingar och principer och jobbar i ett win-win koncept som gagnar alla! Ett företag eller organisation eller annan sponsor/samarbetspartner som inte delar dessa värderingar eller inte är positivt för mig som Äventyrare, UNICEFare eller Miljöambassadör avbryter jag alla samarbeten med, på alla plan med omedelbar verkan! Dessa företag/organisationer är också raderade från mina sidor! Detta har tyvärr hänt och det är således endast de företag och organisationer som ligger länkade här på bloggen eller på min hemsida, som just nu är mina nuvarande sponsorer eller samarbetspartners och där ett positivt ömsesidigt samarbete gäller! Självklart ser jag fram emot att samarbeta med nya sponsorer men även gamla sponsorer/samarbetspartners som vill vara med i satsningen på de nya äventyren! Är du/ni en av dem, tveka inte att kontakta mig för ett framgångsrikt samarbete!
Comments are closed.