Det sprätter!

Morgonen började mycket intressant med både mail från Nepal och Tanzania! Idag är det en sådan där pysseldag igen, saker som är nödvändiga men som tar sådan tid att göra!

Den här lilla sprättaren är mitt verktyg idag igen. Jag sitter och sprätter bort tygmärken på mina expeditionsjackor och kläder. Det är tygmärkmärken som kommer från tidigare samarbetspartners/sponsorer som inte är med i den nya satsningen eller helt enkelt inte svarat eller betalt reklamplatsen de hade och således inte får vara kvar just nu, utan jag gör plats för de nya samarbetspartners/ sponsorerna! Det intressanta just nu är att det är 3presumtiva sponsorer som pratat med mig om ryggtavlan på olika prisnivåer men ingen av dem har kommit med ett konkret bud så än så länge är den ledig, först till kvarn som man säger gäller 🙂

Comments are closed.